Home
regulier

Bel me terug

Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Wat doen we met jouw gegevens? Zie onze privacyverklaring.

Wat is Private Lease?

yaris-pl-usp-555x249a_tcm-22-1935816.jpg


Wil je geen grote uitgaven doen, maar wel een auto rijden, dan is Private Lease een goede oplossing voor je. Want als het op je auto aankomt dan weet je bij Go Private Lease waar je aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand rij je rond in je auto. Je bepaalt zelf hoelang en hoeveel kilometers je met de auto gaat rijden.

Je hoeft alleen nog maar de brandstof, wasbeurten, bekeuringen en parkeerkosten te betalen.

Ons aanbod

Wat zit er allemaal in het vaste maandbedrag?

Wegenbelasting

Wegenbelasting

WA-verzekering met cascodekking en aanvullende Personen Ongevallen Inzittenden- verzekering

WA-verzekering met cascodekking en aanvullende Personen Ongevallen Inzittenden- verzekering

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Vervangend vervoer en pechhulp in Europa

Vervangend vervoer en pechhulp in Europa

Afschrijving en rente

Afschrijving en rente

Keurmerk Private Lease

Keurmerk Private Lease

Private Lease in 5 stappen

Stap 1. Online bestellen
Kies je nieuwe auto uit bij het aanbod, vul je gegevens in en verstuur je aanvraag. Nu start het aanvraagproces.

Stap 2. Aanvraag ingediend
Je ontvangt van je aanvraag direct een bevestiging per e-mail. Na het versturen van je aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. Dit doen we om je te beschermen tegen te hoge financiële lasten. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvang je binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vind je ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd.

Stap 3. De auto is in bestelling
Na het doorlopen van het digitale aanvraagproces en het ondertekenen van het contract wordt bij akkoord de auto voor u besteld. Zodra de auto binnen is, neemt de dealer contact met je op om af te spreken wanneer jij de auto wilt komen ophalen. Na het ondertekenen van het contract wordt de auto bij de dealer besteld. Zodra de auto bij binnen is, neemt de dealer contact met je op om af te spreken wanneer jij de auto ophaalt.

Stap 4. Tijdens het contract
Wil je tijdens het contract wijzigingen in je gegevens doorvoeren of bijvoorbeeld bezwaar aantekenen wanneer je onverhoopt een bekeuring hebt gekregen. Is er wellicht in je persoonlijke situatie verandering gekomen waardoor je iets in je contract wilt wijzigen? Maak dan gebruik van het digitale klantportaal. Of neem contact met ons op via info@goprivatelease.nl of via 0347 – 367 958.

Stap 5. Je contract is bijna afgelopen
Voordat je contract afloopt wordt er contact met je opgenomen om te bespreken wat je wilt doen als het contract afloopt. De auto lever je in principe na afloop van het contract weer in bij de dealer. Als je een nieuwe Private Lease auto kiest dan zorgen we er voor dat je van auto kunt wisselen. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige auto over te nemen.

Toyota Aygo

Service

Het is belangrijk dat je zorgeloos en veilig in je auto rondrijdt. Daarom zorgen we ervoor dat je auto altijd perfect onderhouden is. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden ook de banden gecontroleerd en als het nodig is worden ze vervangen. Voor reparatie en onderhoud kan je terecht bij de aangesloten dealers van de Louwman Group. Met meer dan 250 vestigingen is er dus altijd een dealer bij je in de buurt.

Onze service

  • Hulp bij pech in heel Europa
  • 24 / 7 bereikbaar
  • Reparatie en onderhoud door gespecialiseerde Louwman monteurs
  • Vervangend vervoer al na 24 uur

Heb je nog vragen?

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Zelf bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Telefoonnummer: 0347 - 367 958
Email: particulier@goprivatelease.nl

Openingstijden:
Ma-vr 08.30 tot 17.30 uur
Zat 11.00 tot 17.00 uur

Wat doen we met jouw gegevens? Zie onze privacyverklaring.

call_outline whatsapp email arrow_thick_up arrow_thick_right arrow_thick_left arrow_thick_down tick_circle search chat_outline arrow_thin_up arrow_thin_down cross checkmark facebook twitter file-pdf star-empty star-full faq-contract faq-financial faq-insurance faq-maintenance faq-quality faq-contact